[rev_slider_vc alias=”Nebbelingslider”]
Ontwerp

Wij denken graag met u mee vanaf het allereerste begin van uw verbouwing of nieuwbouwproject. Door goed overleg en de inbreng van onze ervaring komen we tot een uniek en maatwerk ontwerp voor uw opdracht. We leveren u 3D-schetsen en visuals van uw wensen om u van een zo goed mogelijk beeld te voorzien.

Bouw

U kunt bij ons creatieve bouwbedrijf terecht voor een diversiteit aan werkzaamheden. Wij hebben ervaring met nieuwbouw, afbouw, renovatie – en nemen kwaliteit hierbij altijd als uitgangspunt. Het bouwen van een veranda of nieuwe keuken gebeurt met evenveel zorg en oog voor detail als het uitbouwen van een woning of een totale renovatie van een historisch pand.

Interieur/Exterieur

Onze expertise reikt verder dan (ver)bouw. Wij ontwerpen en plaatsen in samenwerking met vakspecialisten maatwerk keukens, meubels en zelfs volledige interieurs. Ook leggen we tuinen aan met ontwerp van eigen hand. Onze kracht schuilt in onze creativiteit en uitstekende kennis van materialen en producten, waardoor wij altijd innovatief en duurzaam kunnen werken.